Keanu Reeves u novoj kampanji Saint Laurenta: Dame će biti oduševljene

Piše: Redakcija

FOTO: INSTAGRAM
https://www.instagram.com/p/Bw4CN_0BFXW/

Glumac Keanu Reeves poznat je kao osoba koja ne razgovara o svom privatnom životu u onolikoj mjeri koliko se od njega očekuje. Burno djetinjstvo i odrastanje, na njega je ostavilo veliki pečat, a zbog svojih glumačkih sposobnosti, postao je miljenik velikog djela ženske publike. Nedavno je u javnosti otkriveno kako je upravo Reeves bio tajni donator nekoliko dječijih bolnica za koje je obezbjedio novčana sredstva za nabavku najsavremenije opreme, kao i jako skupih lijekova. NIkada nije krio da živi skromno, te da ga milioni nisu promijenili.

-Ja sam jedna od rijetkih holivudskih zvijezda koja ne živi u vili, nemam tjelohranitelje i ne nosim skupu odjeću. Iako imam preko 100 miliona dolara, vozim se podzemnom željeznicom i uživam u tome. Svi se možemo složiti da jaka osoba može preživjeti najgore tragedije i nastaviti da uživa u malim stvarima. Bez obzira na to šta vas trenutno muči, možete to pobijediti- izjavio je jednom prilikom glumac.

Ipak, ono o čemu svjetska javnost ponovo bruji, posebno ženski dio publike, jeste njegovo pojavljivanje u kampanji poznatog modnog brenda “Saint Laurent”. Naime, francuski brend “Saint Laurent” objavio je kako je upravo Keanu Reeves njihovo zaštitno lice muške kolekcije za jesen/zimu. Kreativni direktor Anthony Vaccarello nedavno je objavio vijest, nakon što je “Saint Laurent” podijelio fenomenalne fotografije Davida Simsa na svom Instagramu.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti