Brad Pitt bivšoj poklonio vilu vrijednu 70 miliona dolara: Da li je pomirenje na pomolu?

Piše: Redakcija

FOTO: INSTAGRAM

Holivudski glumac Brad Pitt posljednjih mjeseci u žiži je javnosti, a sve zbog razvoda sa Angelinom Jolie koji traje više od tri godine. Sada već bivši partneri mjesecima su se sporoli oko starateljstva nad njihovo četvoro djece. Nedavno je glumica izazvala veliku buru kada se saznalo da je svo svoje bogatstvo prepisala samo jednom djetetu što se očigledno nije dopalo Pittu koji je ubrzo uzvratio udarac.

Naime, kako pišu američki mediji, Pitt je već nekoliko mjeseci unazad čest gost svoje bivše supruge, također glumice, Jennifer Aniston. Aniston i Pitt proveli su pet godina u braku, ali je njihova ljubav okončana kada se Pitt već dovodio u vezu sa drugim djevojkama. Ipak, Pitt je bio jedan od rijetkih zvanica tokom proslave njenog 50. rođendana što su mnogi protumačili kao znak pomirenja i obnavljanja veze. Ono što je mnogima dalo dodatnog povoda, bila je glumčeva odluka da svoju luksuznu vilu vrijednu čak 70 miliona dolara, pokloni svojoj bivšoj. Upravo je ta vila bila njihova zajednička rezidencija.

https://www.instagram.com/p/BgRiSUvjLCV/

-Gubitak njihovog doma iz snova povećao je bol nakon njihovog razvoda. Kuća je bila na prodaju u vrijeme kada su se razvodili, a Jennifer je teško palo što je Brad tada nije kupio”- izjavio izvor blizak glumici.

Jennifer i Pitt proveli su u braku pet godina u periodu od 2000. do 2005. godine, a nakon razvoda, Pitt je upoznao Angelinu Jolie koju je kasnije oženio, dok je Jennifer bila u braku sa Justinom Therouxom od koga se razvela 2017. godine.

Pročitajte još