Bivša misica pronađena mrtva u hotelu: Još uvijek nije poznato da li je u pitanju samoubistvo

Piše: Redakcija

FOTO: FACEBOOK
.

Bivša mis Urugvaja, Fatimih Davila pronađena je mrtva u jednoj hotelskoj sobi u Meksiku, saopštili su lokalni mediji. Iako još uvijek nije poznato da li se radi o ubistvu ili samoubistvu, mnogi sumnjaju kako je njena sudbina slična sudbinama mnogih djevojaka koje su posljednjih godina nestale na teritoriji Meksika. Fatimih je sredinom aprila ove godine, doputovala u Meksiko u potrazi za angažmanom, ali je kontakt sa članovima porodice izgubila prije nekoliko dana.

Gepostet von Fatimih Davila am Dienstag, 21. April 2015

Iako niko nije mogao posumnjati šta će se dogoditi, policijski zvaničnici u Meksiku pretpostavljaju kako je Fatimih samo jedna od žrtava trgovine ženama u ovoj zemlji gdje je u proteklih nekoliko godina, prijavljen nestanak na stotine djevojka, koje uglavnom nikada nisu pronađene. Fatimih Davila je titulu mis Urugvaja osvojila 2006. godine, ali njena manekenska karijera ubrzo okončana, da bi se poslije par godina ponovo vratila modelingu.

Gepostet von Fatimih Davila am Donnerstag, 19. Mai 2016

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti