Još jedna slavna glumica čeka dijete: Keira Knightly na koktel zabavi pokazala stomak

Piše: Redakcija

Foto: Instagram
jamesrightonhttps://www.instagram.com/p/BfL-ZArlTGb/

Pojavivši se na koktel zabavi koju je organizirao Chanel u Parizu, glumica Keira Knightly, pokazala je da je prinova na putu. Slavna glumica i njen suprug 35-godišnji muzičar James Righton čekaju i drugu bebu. Keira je obukla laganu bež haljinu, koja stomačić baca u prvi plan. Par je cijelu noć zračio posebnom srećom, držali su se za ruke, smijali, a muzičer je bio posebno brižan prema svojoj boljoj polovini, a to su primjetili svi.

Ovo je također bila i večer njihovih rijetkih cjelovečernjih zajedničkih izlazaka, jer su četverogodišnju kćerku Edie kod kuće ostavili u sigurnim rukama. Kako je kazala slavna glumica, prvi porođaj za nju je bio teško iskustvo.

– Izašla si sa otvorenim očima. S rukama u zraku. Vrišteći. Stavili su te na mene, punu krvi, s glavom neobičnog oblika. Pulsirala si, hvatala zrak, vrištala. Sjećam se povraćanja, krvi, šavova. Sjećam se bojišta. Tvoje borbe i pulsiranja života. Preživljavanja. Jesam li ja slabiji spol? Jesi li ti? – riječi su koje je Keira javno uputila svojoj kćerkici, ali i svim majkama nekoliko mjeseci nakon porođaja.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti