Blake Lively i Ryan Reynolds: Uskoro proširenje porodice

Piše: Redakcija

 

Jedan od omiljenih glumačkih parova na svijetu, Blake Lively i Ryan Reynolds, očekuju treće dijete. Javnost je za ovu vijest saznala nakon što se 31-godišnja glumica  na premijeri novog filma svog supruga “Pokemon detectice Pikachu” pojavila u žutoj haljini koja je istakla njen trudnički stomak. 

Podsjećamo, par je u braku od septembra 2012. godine. Dvije godine kasnije su dobili kćerku James, a 2016. godine još jednu kćerku, Ines. Njihovo upoznavanje i započinjanje veze je prilično zanimljiva priča. Naime, upoznali su se 2010. godine na setu filma “Green Lantern”, no u to su vrijeme oboje bili zauzeti. Blake je bila u vezi s glumcem Pennom Badgleyjem, a Ryan u braku s glumicom Scarlett Johansson. No, upoznavanje je rezultiralo prijateljstvom te su ostali u kontaktu. 

Nakon raskida s ovim partnerima, oboje su pronašli nove, a zajednička večera na koju su došli u parovima rezultirala je njihovim zaljubljivanjem. 

– Tada smo bili prijatelji i bilo je jako smiješno što  smo se našli na zajedničkoj večeri,  ona s drugim muškarcem, a ja s drugom ženom. Između nas su frcale iskre uprkos okolnostima i bio je to jedan jako čudan sastanak – otkrio je slavni glumac. 

Pogledajte kako Blake izgleda u trećoj trudnoći. 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti