Snimljena posljednja epizoda serije The Big Bang Theory

Piše: Redakcija

Foto: Instagram
https://www.instagram.com/p/Bw5LiMDHjud/

Glavni glumci nagrađivane televizijske serije The Big Bang Theory oprostili su se sa serijom koja ih je proslavila i to na način da su svoje otiske i autograme ostavili ispred historijskog Chinese Theatre u New Yorku. Serija će se prestati snimati nakon punih 12 sezona, a svoje glumce je uveliko proslavila.

View this post on Instagram

A day that will be cemented in history. ❤️

A post shared by The Big Bang Theory (@bigbangtheory) on

Johnny Galecki, koji u seriji glumi Leonarda, Jim Parsons (Sheldon Cooper), Kaley Cuoco (Penny), Simon Helberg (Howard Wolowitz), Kunal Nayyar (Raj Koothrappali), Mayim Bialik (Amy Farrah Fowler) i Melissa Rauch (Bernadette) svojim su otiscima na trotoaru, ispred historijskog Chinese Theatrea u New Yorku, označili i kraj serije, čija je zadnja epizoda, od ukupno njih 279., snimljena samo dan ranije.

Podsjećamo, seriju The Big Bang Theory pokrenuo je CBS 2007. godine i od samog je početka jedna od najgledanijih humorističnih serija širom svijeta. Rekord je srušen u devetoj sezoni, kada je jednu od epizoda pogledalo 20 miliona gledatelja, dok je sama serija osvojila i čak 10 Emmyja.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti