Još jedno vjenčanje u tajnosti: Pred lažnim Elvisom sudbonosno DA izgovorili Sophie Turner i Joe Jonas

Piše: Redakcija

Iako je njegov brat Nick Jonas svoje vjenčanje s Priyankom najavljivao danima, a slavlje je trajalo nekoliko dana, ipak Joe Jonas se odlučio za malo drugačije vjenčanje. Svoju vezu s glumicom iz popularne serije Game of Thrones, Sophijom Turner, odlučio je ozakoniti u Las Vegasu s lažnim Elvisom Presleyjem umjesto kod matičara.

Ovo vjenčanje bi možda ostalo u tajnosti da ne postoje društvene mreže, kojima se nevjerovatnom brzinom  proširio snimak na kojem se ovaj par zakleo na vječnu ljubav. Ceremoniju su održali samo nekoliko sati nakon dodjele nagrada Billboard u kapelici A Little White Chapel u Las Vegasu, na kojoj su prisustvovali njihovi najbliži, ali i kolege muzičari. Prvi snimak s ceremonije objavio je Dj Diplo.

Par se zaručio u oktobru 2017., a vjenčanje su odgađali sve do sada. Sudbonosno DA izgovorili su pred lažnim Elvisom Presleyjem. Ulogu kume na ovom vjenčanju imala je Priyanka Chopra.

View this post on Instagram

With my love in the mountains 🏔

A post shared by Sophie Turner (@sophiet) on

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti