Jennifer Lopez u drugačijem izdanju: Uradila intervju sa svojim blizancima

Piše: Redakcija

Foto: Printscreen

Popularna pjevačica i glumica Jennifer Lopez na svom je Youtube kanalu odlučila je objaviti nešto drugačije od svega do sada. Naime, napavila je intervju sa svojim blizancima Maxom i Emme koje je dobila u braku s bivšim suprugom Marcom Anthonyjem.

– U životu sam intervjuirana možda deset hiljada miliona milijardi puta i uvijek mi se postavljaju uglavnom ista pitanja pa sam odlučila da bi bilo zabavno ako bih dopustila Emmi i Maxu da mi postave nekoliko pitanja – rekla je JLo na početku videa.

– Šta te najviše mučilo kada si bila u mojim godinama? – upitao ju je sin na početku. Jennifer je odgovorila kako je stalno upadala u nevolje i da je pomalo bila nalik njemu. Dodala je kako je voljela trčati i igrati se te da je bila poput dečka. 

– Upadala sam u nevolje jer bi se iskradala iz kuće. Moja soba je bila na drugom spratu, a bio je i mali krov ispod kojeg je bila šupa pa bih stavila merdevine na nju i tako se penjala, spuštala i skakala sa šupe – priznala je pjevačica. 

– Bila sam stvarno dobra klinka, ali moja mama bi nas otjerala u sobu i onda bih ja slušala muziku ili štošta i kad bi mi dosadilo samo bih istrčala, otišla bih se igrati s prijateljima. I jednog dana me išla provjeriti i mene nije bilo, pogledala je kroz prozor i vidjela merdevine – ispričala je.

View this post on Instagram

I love you ❤️ #familia

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti