Kate Moss ljuta zbog glasina: Možda bolje da sam stvarno na heroinu

Piše: Redakcija

Foto: Instagram

Modeling devedesetih godina prošlog stoljeća definitivno je obilježila Kate Moss. Iako je često proglašavana najuspješnijom manekenkom svim vremena, sa tom slavom su joj došli i problemi. Upravo o njoj su se često mogle čuti glasine kako je ovisna o drogama i alkoholu.

Kate je sada javno progovorila o tome i priznala da je zbog toga veoma ljuta. 

– Nikada u životu nisam uzela heroin. Prodavale su se majice s natpisom “Kate je narkomanka”, događale su mi se užasne stvari. Došlo mi je da kažem sama sebi: “možda bolje da si stvarno na heroinu” – rekla je za britanski “The Sun”. 

Ipak, Kate je bila na  rehabilitaciji zbog alkohola.

– Mislila sam da me alkohol izvlači, bila sam u lošem periodu. Cijeli moj način života činio me nesretnom, a piće nije pomagalo. Potražila sam pomoć kad sam shvatila da nemam više kontrolu nad svojim životom – priznala je. 

Primjetno je i da otkako je prestala konzumirati alkohol Kate u mnogo boljem stanju. 

 

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti