Poznati par priredio dobrodošlicu za četvrto dijete: Gosti se zabaljali uz marihuanu i meditaciju

Piše: Redakcija

FOTO: INSTAGRAM
https://www.instagram.com/p/Bs8w5dQHsDT/

Najpoznatiji reality par, Kim Kardashian i Kanye West, nedavno su organizirali zabavu u čast njihove četvrte bebe koja bi trebalo da se rodi za dvije sedmice. Par koji je i ovoga puta odlučio da to učini uz pomoć surogat majke, proslavio je u svom domu dolazak prinove tako što su na gala žurku pozvali brojne prijatelje koje su odlučili poslužiti marihuanom i kanabisovim uljem. Goste je zabavljao DJ, a pored Kim i Kanyea, zabavi je prisustvovalo i njihovo troje djece. Svi gosti dobili su na poklon “Yeezy” papuče i učestvovali su u takozvanom “kupanju zvukom”. Takođe, na tabli koja je bila postavljena u centralnom dijelu njihovog doma, gosti su mogli da napišu svoje prijedloge za bebino ime.

View this post on Instagram

Morning ✨

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

-Pošto malo paničim i beba dolazi za dvije nedelje, mislila sam da je najbolji način da proslavimo to uz malo CBD-a (kanabidiol, glavni sastojak kanabisa), da imamo kupku zvukom i meditiramo. Ovo će trajati svega deset minuta, ali sam mislila da bi bilo super da to uradimo. Tako da, svi ste dobrodošli da “duvnete” ili stavite ulje- iszjavila je Kim tokom govora dobrodošlice.

View this post on Instagram

Merry Christmas 🎄

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti