Osma godišnjica braka: Kate Middleton je od “vesele” djevojke postala smirena vojvotkinja

Piše: Redakcija

Britanska vojvotkinja Kate i princ William upoznali su se, prema službenoj priči, 2001. godine na  prestižnom škotskom Sveučilištu St. Andrews. Njihova ljubav traje sve do danas, kada slave osmu godišnjicu braka. No, novinarka  Katie Nicholl, koja je napisala knjigu “Kate: Buduća kraljica”, tvrdi kako se kraljevski par upoznao i prije upisa na fakultet. Navodno ih je upoznala zajednička prijateljica. 

Za njihovu vezu je javnost saznala 2004. godine kada su bili zajedno na skijanju u Švicarskoj, a William ju je zaprosio 2010. godine s  12-karatnim prstenom sa safirom, koji je pripadao njegovoj mami Diani. Vjenčali su se pet mjeseci kasnije, a Kate je za ovu priliku izabrala vjenčanicu modne kuće Alexander McQuenn. Medeni mjesec su proveli na Sejšelima, a danas, osam godina kasnije imaju troje djece, Georgea, Charlotte i Louisa. 

https://www.instagram.com/p/Bw06LmshhyX/

No, ono što je zanimljivo kada je Kate u pitanju je činjenica da je od “vesele” djevojke koja je voljela da se zabavlja postala smijerna vojvotkinja čije je ponašanje za primjer. O tome svakako govore pojedine fotografije koje su nastale u periodu dok je bila mlađa. 

View this post on Instagram

Prince William and Princess Kate Middleton 🤩

A post shared by sweggy (@molxcx) on

View this post on Instagram

Happy Anniversary William and Kate❤ #princewilliam #katemiddleton

A post shared by THE CAMBRIDGES (@kateandwilliam_cambridges) on

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti