Uskoro se udaje kćerka holivudskog snagatora: Svečana djevojačka zabava Katherine Schwarzenegger privukla brojna poznata lica

Piše: Redakcija

Foto: Instagram

Ovog vikenda održana je svečana djevojačka zabava kćerke poznatog holivudskog snagatora Arnolda Schwarzneggera, koja će se uskoro udati za glumca Chrisa Pratta. Zabavi koju je organizirala Katherine Schwarzenegger prisustvovala su brojna poznata lica kao što je između ostalih Oprah Winfrey, a kćer je došao pozdraviti otac Arnold.

Tulum je imao romantičnu tematiku i održan je u vili nene majke Marie Shriver u Los Angelesu, ispred koje su satima stojali fotoreporteri kako bi uhvatili ko je sve došao na zabavu. Među prvima došle su mladine najbolje prijateljice, a nešto kasnije pojavila se i sama Katherine. Mlada je za ovu priliku obukla bijelu elegantnu haljinu, dotjerane frizure s trendi ukosnicama.

Veliko iznenađenje za sve prisutne fotoreportere uslijedilo je kada se pred vratima pojavila poznata voditeljica Opšrah Winftrey i donijela buket cvijeća. Tu nije bio kraj iznenađenjima. Pojavio se i mladin otac Arnold, sa širokim osmijehom na licu te na taj način dao do znanja da je sretan s kćerkinim izborom. Da ovo nije tipična djevojačka zabava na kojoj su muškarci nepoželjno društvo, shvatili su svi kada se na pragu kuće pojavio i mladoženja Chris Pratt.

– Katherine se jako razveselila kada je Chris stigao. On je održao zdravicu, a zajedno su izgledali preslatko. On je želio da Katherine bude u centru pažnje za svoj veliki dan – ispričao je neimenovani izvor.

Pročitajte još