Britney Spears u ne baš glamuroznom izdanju nakon izlaska iz ustanove za mentalno zdravlje

Piše: Redakcija

FOTO: INSTAGRAM
https://www.instagram.com/p/BoPSA6ogcgV/

Nakon što je nedavno izašla iz ustanove za mentalno zdravlje, Britney se za vrijeme vikenda odlučila posjetiti salon za sunčanje u blizini svoga doma u Kaliforniji. Iako se pojavila u ne baš glamuroznom izdanju, sa svezanom punđom i helankama, popularna pjevačica izgleda i više nego dobro.

View this post on Instagram

Britney Spears

A post shared by Обзоры от Britney Ksu (@britney_ksu) on

Nakon što je 30 dana provela u ustanovi za mentalno zdravlje, pjevačica se najugodnije osjeća u svom domu, jer tamo može biti najopuštenija, prenijeli su američki mediji. Zbog toga Britney ne izlazi često iz svog doma, a trenutno se ne zamara toliko odjećom  pa je tako na putu do salona ljepote obukla skraćeni džemper širokih rukava koji se odlično uklopio s crnom kožnom torbicom, ali ne i sa sivom trenirkom i šarenim tenisicama.

Iako se osjeća puno bolje, liječnici navodno još uvijek pokušavaju fino izbalansirati njen koktel lijekova.

– Mentalno stanje Britney sada je puno bolje nego kad se prijavila u ustanavu za mentalno zdravlje. Bila je uznemirena zbog bolesti s kojom se bori njezin otac, a stvar se eksponencijalno pogoršala zbog činjenice da su lijekovi koje je uzimela zbog svog mentalnog stanja prestali djelovati – rekao je izvor za TMZ.

View this post on Instagram

Everytime the try

A post shared by Обзоры от Britney Ksu (@britney_ksu) on

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti