Čarobno vjenčanje u Maroku: Idris Elba oženio 17 godina mlađu manekenku

Piše: Redakcija

FOTO: INSTAGRAM
https://www.instagram.com/p/Bvh_J9FlxF8/

Britanski glumac Idris Elba oženio se svojom 17 godina mlađom vjerenicom Sabrinom Dhowre, a čaroban čin vjenčanja obavljen je na bajkovitom vjenčanju u Maroku. Iako su mediji ranije pisali da se par vjenčao na tajnoj lokaciji 3. februara ove godine, izvor blizak porodici glumca potvrdio je za britanske medije da su presretni mladenci vjenčali u Maroku gdje je samom činu vjenčanja prisustvovalo par najužih članova porodice i prijatelja. Idris i Sabrina odsjeli su u jednom elitnom hotelu na sredozemnoj obali, a dane boravka u Maroku iskoristili su za razledanje znamenitosti i prirodnih ljepota ove sjevernoafričke zemlje.

https://www.instagram.com/p/Bwgup8TBCxx/

Glumac koji je nekoliko mjeseci krio vezu sa atraktivnom manekenkom, priznao je tokom jedne Tv emisije da su se Sabrina i on zaručili tokom intimne večere protekle godine, ali nije želio otkrivati detalje.

View this post on Instagram

😎 #vanityfairoscarparty

A post shared by Sabrina Dhowre Elba (@sabrinaelba) on

Elba je prije Sabrine imao dva baka. Prvo je u periodu od 1999. do 2003. godine bio oženjen Hannom Nørgaard, a tri godine nakon razvoda, uplovio je u svoj drugi po redu brak i to sa Sonyiom Nicole Hamlin, ali njihova ljubav nije dugo trajala te su iste godine potvrdili da se razvode.

https://www.instagram.com/p/BvcOw9klYHv/

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti