Bivša supruga Donalda Trumpa operirana u Zagrebu: Sada imam potpuno drugačiji pogled na svijet

Piše: Redakcija

FOTO: INSTAGRAM
https://www.instagram.com/p/Br5OUxDl9vb/

Bivša supruga američkog predsjednika Donalda Trumpa, Ivana Trump, nedavno je boravila u Zagrebu gdje je na jednoj privatnoj klinici obavila pregled nakon čega je podrvrgnuta operaciji. Radi se naime, o očnoj klinici na koju je Ivana došla nakon peporuka njenih prijatelja koji su također u Zagrebu imali slične zahvate na oku.

-O vrhunskoj oftalmološkoj klinici u Zagrebu pričali su mi prijatelji iz New Yorku koji su već bili operirani ovdje i koji imaju samo riječi hvale za uslugu i stručnjake. Kod njih sam primjetila da im je operacija u potpunosti podigla kvalitet života, te sam nakon obavljenog pregleda čekala pogodni trenutak da obavim zahvat- izjavila je Ivanka nakon operacije.

Ivanka je izjavila da je operacija protekla u najboljem redu, i što je najvažnije, bila je bezbolna, a o rezultatima same opercije govori podatak da više uopšte ne koristi naočare.

-Imam sasvim drugačiji i ljepši pogled na svijet koji ću tek sada ponovno da otkrivam- rekla je Trump.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti