Tony Cetinski prisjetio se dana kada je imao samo 17 godina

Piše: Redakcija

 

Popularni pjevač Tony Cetinski sa fanovima na Instagramu podijelio je lijepa sjećanja na dane kada je imao samo 17 godina i kada je u bivšoj Jugoslaviji zajedno sa svojim vršnjacima sudjelovao u omladinskim radnim akcijama. Fotografije su mu ustupili prijatelji Davor i rovinjski izvođači, a Tony nije odolio da s fanovima ne podijeli kako je to bilo sudjelovati u omladinskim radnim akcijama u Beogradu.

– ORA, Beograd 1986 …i nije sve baš bilo tako loše u tim davnim vremenima…. ljudi su se družili , radili i veselili…. Sve u svemu lijepe uspomene. Hvala mom prijatelju Davoru i Rovinjskim izviđačima na ovim fotografijama – napisao je Tony ispod fotografije.

Iako je pjevač vidno mršaviji, guste, kovrdžave kose, ipak se može prepoznati u grupi mladih koji su učestvovali u ovim radnim akcijama.

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti