Ko je tajanstveni muškarac sa kojim Nina Badrić uživa na Karibima?

Piše: Redakcija

FOTO: INSTAGRAM
https://www.instagram.com/p/Bwjk6RbjnMv/

Hrvatska muzička diva Nina Badrić, posljednjih nekoliko dana provodi na čarobnom odmoru, ploveći obalama Kariba. Zajedno sa prijateljicom Sandrom Melnichenko, suprugom ruskog milijardere Andreya Melnichenka, uživa u prelijepoim pejzažima na njenoj luksuznoj jahti vrijednoj čak 500 miliona dolara. Prijateljice čije poznanstvo vlada unazad nekoliko godina, odlučile su provesti nezaboravan odmor, a društvo im s vremena na vrijeme prave dragi goste koje pozivaju na luksuznu jahtu koja nudi najrazličitije sadržaje.

View this post on Instagram

#SYA 🙌🏻💙

A post shared by Nina Badrić (@badrich) on

Nina se potrudila prijateljici spremiti iznenađenje, budući da je Sandra tokom uskršnjih praznika proslavila rođendan, te joj je pjevačica zajedno sa članovima sastava “Kool and the Gang” priredila nezaboravan provod. Ipak, ono što je mnogima “zapelo za oko” bila je jedna u nizu fotografija koje je Nina prethodnih dana podijelila sa fanovima na svom Instagram profilu. Naime, na jednoj od njih, Nina je pozirala sa nepoznatim muškarcem, a sudeći prema njihovim osmjesima, može se slobodno reći da su se jako dobro provodili.

https://www.instagram.com/p/BwsjHGbnoCt/?utm_source=ig_embed

-S prekrasnim doktorom. P.S. Fotografiju smo zamutili jer je u pozadini nečije dijete- napisala je Nina u opisu fotografijem koju je objavila na svom Instagramu, a za koju se naknadno saznalo, da je Ninin prijatelj zapravo Marko Lens.

https://www.instagram.com/p/Bwhe7honsUA/

Lens je poznat kao osnivač poznate kozmetičke kompanije “Zelens”, ali još uvijek je nepoznanica od kada vlada njihovo poznanstvo. Da li se radi samo o prijateljstvu ili je po srijedi nešto više, Nina nije željela otkrivati.

https://www.instagram.com/p/Bwh-Z_4HwVz/

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti