Šok u Hollywoodu: Quentin Tarantino najavio povlačenje

Piše: Redakcija

– Ne verujem da ću ostati na javnoj sceni i čekati trenutak da me svi preklinju da odem. Više bih volio otići u penziju u trenutku kada svi žele da vide još nešto novo od mene. Režija je za mlade ljude. A volio bih i da ostavim iza sebe filmografiju od 10 ostvarenja, tako da mi fale još dva – izjavio je Tarantino.

Poznavaoci filmske industrije proračunali su da je “The Hateful Eight” ustvari njegovo deseto ostvarenje. Naravno, ukoliko se “Kil Bil” računa kao jedan film.
Također, Quentin je režirao samo segment u filmu “Četiri sobe” i debitirao na platnu u “My Best Friend’s Birthday”, tako da ima onih koji se drže ove računice, pa Tarantino do 10. filma ima još dva.

channing tatum Tarantino će prvi put sarađivati s velikom holivudskom nadom, glumcem Channingom Tatumom

Tarantino sa snimanjem, mogućeg posljednjeg filma, “The Hateful Eight” počinje 2015. godine, a u glumačkoj ekipi će se između ostalih naći i Channing Tatum, s kojim će prvi put sarađivati, te neizostavni Samuel  L Jackson. (Izvor: prva.rs)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti