Bračni par Clooney prvi put zajedno u javnosti nakon dužeg perioda: Promovirali fondaciju za pravično suđenje

Piše: Redakcija

FOTO: INSTAGRAM
https://www.instagram.com/p/Bu7DuiVAYdO/

Holivudski par, glumac George Clooney i njegova supruga Amal, pojavili su se tokom protekle večeri na gala večeri koja je organizirana povodom promocije njihove fondacije koja se zalaže za nadzor i pravičo suđenje. Projekat pod nazivom “Trial Watch” podrazumijeva aktivnosti koje se tiču nadgledanja, kontrole i sprovođenja pravičnog suđenja kojim su obuhvaćene ugrožene kategorije ljudi širom planete.

Poznati po svom humanitarnor radu, supružnici Clooney pojavili su se na gala večeri vidno raspoloženi i nasmijani, a za ovu priliku, atraktivna advokatica Amal, odlučila se za elegantnu plavu haljinu dok je george, u svom prepoznatljivom stilu, odabrao elegantno odijelo.

Ovo je ujedno prvo zvanično zajedničko pojavljivanje u javnosti slavnog para koji je početkom godine bio glavna tema tabloida koji su uveliko pisali o njihovom razvodu. Nakon brojnih nesuglasica, Amal je u jednom trenutku napustila njihov zajednički dom u Los Angelesu i zajedno sa njihovim mališanima otputovala ne nekoliko dana odmora koje je provela u luksuznoj vili u Italiji. Nakon što je par izgladio odnose, nekoliko dana kasnije, po povratku u SAD, par je snimljen u jednom elitnom restoranu u Los Angelesu, čime su opovrgli brojne glasine o njihovom razvodu.

https://www.instagram.com/p/Bwte0vIHMvW/

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti