Koga ljubi Goran Bogdan?

Piše: Redakcija
 
Goran Bogdan je miljenik žena otkada se pojavio na malim ekranima. Srbijanski mediji javljaju da on i glumica Jovana Stojiljković već nekoliko mjeseci gaje osjećaje jedno prema drugom. Goran Bogdan trenutno snima drugu sezonu srpske serije “Senke nad Balkanom” u kojoj Jovana imala ulogu forenzičarke. Glumci su navodno i sami potvrdili da među njima postoje jake emocije, kad je Goran Bogdan iznenadio Jovanu velikim buketom cvijeća poslije nedavne beogradske premijere “Nečiste krvi”, u kojoj ona ima glavnu ulogu, u Narodnom pozorištu, piše Gloria.
 

Jovana je iz Beograda, a javnosti je poznata po vezi s košarkašemBogdanom Bogdanovićem s kojom je bila prije dvije godine. U ljubavi su bili šest mjeseci, a on ju je ostavio iznenada. Navodno im je presudila velika udaljenost s kojom se nisu mogli nositi te mlada glumica nije bila spremna na preseljenje u Ameriku gdje Bogdanović igra za klub Sacramento Kings.

Glumac je bio u vezi s Lanom Klingor, Antonelom Franković te s redateljicom Dainom Oniunas-Pusić, povezivalo ga se i drugim djevojkama poput Nine Badrić, premda on te ljubavi nikad nije potvrdio.

Pročitajte još