Rođendanska čestitka Davida Beckhama upućena kraljici sve oduševila: Hvala vam što nas inspirišete

Piše: Redakcija

FOTO: INSTAGRAM
https://www.instagram.com/p/BvSOqLhhiSD/

Britanska fudbalska ikona David Beckham, svoj ugled u javnosti često je znao iskoristiti kako bi tokom brojnih humanitarnih misija pomogao onima, kojima je pomoć najpotrebnija. Svoje poznanstvo sa članovima kraljevske porodice nikada nije krio, a upravo je on, zajedno sa suprugom Victoriom postao nezaobilazan gost kada se obilježavaju veliki događaji na dvoru. Kraljica Elizabetha II nedavno je proslavila svoj 93. rođendan, a jednu od najemotivnijih čestitki, dobila je upravo od Beckhama, čime je oduševio svoje brojne fanove.

-Sretan rođendan vaše visočanstvo. Hvala vam što ste oduvijek bili inspiracija koju naša zemlja zaslužuje- napisao je Beckham ispod kraljičine fotografije koju je objavio na svom Instagramu.

Poznato je da su David Beckham i princ William već godinama jako bliski prijatelji, a Beckhamovi su rado viđeni godin na kraljevskom dvoru. U nekoliko navrata, upravo je William bio taj koji je redovno posmatrao utakmice nacionalnog tima u vrijeme kada je Beckham bio na vrhuncu svoje karijere.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti