Petogodišnja kćerka Kim Kardashian u zmijskoj koži od glave do pete

Piše: Redakcija

Najstarija kćerka Kim Kardashian i Kanyea Westa već pokazuje afinitet prema modi. Naime, petogodišnja North West je mislila da se spremila za izlazak iz kuće obučena u jarko ružičastu haljinicu zmijskog uzorka. Tu ne bi bilo ništa čudno da malena nije posegnula za maminim čizmama s potpeticom istog uzorka i boje.

Kim je na Instagramu objasnila da se Northino raspoloženje promijenilo nagore čim joj je rekla da ne može izaći s njezinim Yeezy čizmama. 

– I tako… Gospođica North se obukla i mislila da je spremna za dan, dok joj nisam objasnila da ne može nositi moje čizme – napisala je reality zvijezda uz četiri fotografije svoje razočarane, ali modno osviještene kćerke.

Na prvoj fotografiji petogodišnjakinja sjedi na podu obučena kao barem četiri puta starija djevojka, dok na posljednjoj izgleda kao da joj se cijeli svijet urušio.

Kim redovito na Instagramu objavljuje kćerine pažljivo odabrane modne kombinacije, a na nedavnom rođendanu rođakinje True također se prešetavala u maminim štiklama.

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti