Viktorijine anđelice: Krila su dobile Kelly Gale i Shanina Shaik

Piše: Redakcija

Cijeli modni svijet s nestrpljenjem iščekuje 9. decembar, kada će se održati čuveni Victoria’s Secret Fashion Show. Mnoge lijepe mlade dame su priželjkivale da budu dio ovog spektakla koji nudi ugovore iz snova. Toliko su unosni da, ako njega dobiju, ostatak godine praktično ne moraju raditi ništa.

Upravo je preko Victoria’s Secreta najbogatija manekenka današnjice Gisele Bundchen počela graditi svoje carstvo. Njena karijera krenula je uzlaznom putanjom upravo 2000., kad je dobila krila Victorijinih anđela. Gisele više ne nosi krila, ona će ove godine biti na plećima Adriane Lima, Alessandre Ambrosio, Behati Prinsloo, Candice Swanepoel, Douzten Kroes, Karlie Kloss, Lily Aldridge i Lindsay Ellingson. Čast da nose čuvene fantasy bra grudnjake vrijedne dva miliona dolara pripala je Alessandri Ambrosio i Adriani Lima.

Iako je o tome dugo nagađalo, slavna manekenka Cara Delevingne nije na tom popisu, kao ni Kendall Jenner, sestra slavne starlete Kim Kardashian. Upravo se ona hvalisala kako će biti nova anđelica, nakon što je snimila book zajedno s anđelicama Alessandrom Ambrosio i Candice Swanepoel. Cara je učestvovala u ovom showu prošle godine. Ove, pretpostavlja se, neće, jer ju je Karl Lagerfeld angažirao na reviji Chanela – Chanel Métiers d’Art show u Austriji iste večeri.

Umjesto njih, tu će biti druge mlade dame, među kojima su Kelly Gale i Shanina Shaik. One su odranije dio Victoria’s Secret tima, ali tek ove godine su dobile krila.

Prošle godine je kao model učestvovala na prestižnoj reviji ove modne kuće

Prošle godine je kao model učestvovala na prestižnoj reviji ove modne kuće

Nosila je i revije za H&M, Ralph Lauren i Chanel

Nosila je i revije za H&M, Ralph Lauren i Chanel

Kelly Gale: Njeno indijansko porijeklo, dalo joj je nevjerovatno lijepe crte lica

Kelly Gale: Njeno indijansko porijeklo, dalo joj je nevjerovatno lijepe crte lica

Australka Shanina Shaik ima 23 godine, a manekenstvom se počela baviti s osam godina. Prekida karijeru u srednjoj školi, pa nakon završetka ipak kreće u svijet mode. Odmah po dolasku u VS mnogi su je proglasili najseksepilnijim modelom, te su zaključili kako joj neće biti lako, jer ostale devojke joj itekako zavide. Rezultati njenog prvog editorijala za ovu poznatu kuću donjeg rublja i govore da je zaslužila čistu desetku za svoje besprijekorno tijelo. Poznata je i po vezi s holivudskim zavodnikom Tysonom Backfordom.

Manekenstvom se počela baviti s osam godina

Manekenstvom se počela baviti s osam godina

Čista desetka za besprijekoran izgled

Čista desetka za besprijekoran izgled

Australka Shanina Shaik ima 23 godine

Australka Shanina Shaik ima 23 godine

Njena kolegica, devetnaestogodišnja Keli Gejl prošle godine je kao model učestvovala na prestižnoj reviji ove modne kuće. Njeno indijansko porijeklo, dalo joj je nevjerovatno lijepe crte lica. Nosila je i revije za H&M, Ralph Lauren i Chanel. Kelly također obožava sport, a njen najdraži hobi je boksanje.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti