Hailey Bieber o psihičkim problemima: Došlo je do toga da nisam mogla spavati

Piše: Redakcija

 

Iako mnogi misle da je u životu slavnih osoba sve bajno, model Hailey Bieber primjer je da nije baš tako. Naime, supruga slavnog pjevača Justina Biebera otkrila je da u njenom životu ne teku med i mlijeko, te dodala to da se borila s anksioznošću. 

– Moja borba s anksioznošću je bila na vrhuncu prije godinu i po. Tada više nisam mogla ni spavati – rekla je ona, te otkrila da je išla na terapije. 

View this post on Instagram

25 sure looks good on u lover.. 🖤

A post shared by Hailey Baldwin Bieber (@haileybieber) on

– Najvažnije je da znate da svaku svoju misao možete preokrenuti. Morate sebi postavljati pitanja kao što su: “Je li to zaista odraz stvarnosti; Vjerujem li da je to jedina i apsolutna istina?”, a zatim se suprostaviti mislima koje vas opterećuju – rekla je ona za “Glamour”. 

Naglasila je i to da su joj, uz terapije pomogli i meditacija i vjera, te dodala i to da je izuzetno važno o ovim problemima javno govoriti. 

– Niko nije htio govoriti o tome kroz šta prolazi. Svi su osjećali pritisak ne bi li održali lijepu fasadu. I ja sam dugo bila među njima. Kada bi me ljudi pitali: “Kako si?”, ja bih im kratko odgovarala da sam dobro, a u sebi bih plakala – rekla je ona. 

 

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti