Meghan ponovo razbjesnila kraljicu Elizabethu II: Planirala pozirati za naslovnicu Vogue držeći bebu u naručju

Piše: Redakcija

Foto: AFP

Vojvotkinja Meghan Markle ponovo je podgrijala strasti na britanskom dvoru, a prema informacijama koje je za magazin “New” saopštio izvor blizak kraljevskoj porodici, Meghan je “iza leđa” kraljice Elizabethe II već dogovorila sa urednicima magazina “Vogue” naslovnu stranu na kojoj bi pozirala zajedno sa Harryjem i njihovom bebom. Kako tvrdi isti izvor, Meghan je uspjela nagovoriti Harryja na ovaj potez, a već su u međuvremenu dogovorili angažman nekoliko stilista i fotografa koji bi se pobrinuli da nasovnicu jednog od najpoznatijih svjetskih modnih magazina krasi trenutno najpoznatiji par u svijetu.

View this post on Instagram

❤️ @meghanmarkle_official

A post shared by Meghan Markle 🔵 (@meghanmarkle_official) on

Iako su unaprijed znali da time krše kraljevska pravila i protokole, te da najprije od kraljice Elizabethe II trebaju dobiti dozvolu, Meghan i Harry znajući da se to kraljici neće dopasti, krenuli su u realizaciju svoje ideje. Prema nekim informacijama, saradnici kraljice Elizabethe II saznali su njihove planove o čemu su je odmah obavjestili, nakon čega je nastao pravi haos na dvoru. Isti izvori navode kako su svi na dvoru “prstom pokazali” na Harryja koga smatraju odgovornim za ovaj propust, budući da je upravo on glavni krivac koji je dozvolio Meghan da vodi život “na granici” dobro utvrđenih i ustaljenih pravila koja vladaju na dvoru.

View this post on Instagram

So cute together ❤️ @meghanmarkle_official

A post shared by Meghan Markle 🔵 (@meghanmarkle_official) on

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti