Zašto je Khloe najlošije odjevena sestra Kardashian: Posljednji outfit dokaz je da je Kim nedostižna

Piše: Redakcija

FOTO: INSTAGRAM
https://www.instagram.com/p/BvJ-O4hF-NH/

Sestre Kardashian gdje god da se pojave, za sobom vuku skandale, ali i pohvala miliona fanova koji ih prate kod god da krenuo. Nije rijedak slučaj da sestre za događaj na koji dolaze zajedno, biraju slične modne kombinacije kako je bilo i posljednji put kada su sestre Kendali, Kourtney i Khloe došle na jedan događaj u bijelim odjevnim kombinacijama, dok je Khloe bila ta o kojoj su svi komentarisali. Khloe je naime, uz elegantnu bijelu ljetnu haljinu, “uparila” smeđe “Timberland” čizme što su svi odmah primjetili.

-Khloe Kardashian uopšte nema stila”, “Ovo ne liči na nju”, “Svima je sada jasno zbog čeka je Kim “No. 1 Kardashian”, samo su neki od komentara fanova koji nisu mogli da joj oproste ovaj modni gaf.

Ipak, da Khloe ima brojne “odane” fanove, pokazala je i sama kada se jednoj od obožavateljki zahvalila na komplimentu koji joj je udjelila.

-Predivno si izgledala u nedjelju. Pitam se kako neko može da bude toliko lijep- npisala je jedna od obožavateljki, na šta joj je Khloe ljubazno zahvalila.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti