Eva Longoria: Zbogom trudničkim kilogramima

Piše: Redakcija

Iako je muku mučila s nakupljenim trudničkim kilogramima, Eva Longoria se na Instagramu pohvalila napretkom kojeg je ostvarila napornim vježbanjem. Naime, zanosna je glumica postala majka u julu 2018., u svojoj 43. godini, nakon što je dugo željela dijete.

Nedugo nakon rođenja sinčića Santiaga Enriquea na društvenim je mrežama često pokazivala kako vježba u teretani kako bi vratila svoju poznatu figuru.

Na najnovijoj fotografiji na Instagramu pozirala je u crvenom badiću i pokazala kako nema više ni traga trudničkim kilogramima. Naime, glumica je sada gotovo jednako vitka kao što ju pamtimo iz serije ‘Očajne kućanice’.

View this post on Instagram

Ohmmmm or Ommmmm depending who you are 😎

A post shared by Eva Longoria Baston (@evalongoria) on

– Dala sam svom tijelu vremena za prilagodbu, ipak sam rodila dijete. Stvorila sam ljudsko biće pa se zaista nisam forsirala da što prije ponovo dođem u formu – izjavila je glumica samo nekoliko mjeseci nakon poroda i osvojila simpatije brojnih žena na društvenim mrežama.

View this post on Instagram

Baby at the beach! 👙👶🏻👣

A post shared by Eva Longoria Baston (@evalongoria) on

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti