Ljubavni problemi mladog Beckhama: Svađa, suze i rastanak

Piše: Redakcija

 

Iako su u vezi tek nekoliko mjeseci čini se da između Brooklyna Beckhama i njegove djevojke Hane Cross ne cvjetaju ruže. Naime, paparazzi su ih uslikali kako se svađaju u autu, a rasprava se završila tako što su oboje, uplakani, otišli svojim putem. Uzorci svađe još uvijek nisu poznati. 

https://www.instagram.com/p/BwjNyq3nnw0/

No, ono što svakako zabrinjava fanove mladog para je činjenica da ovo nije njihova prva svađa u posljednjih sedam dana,  s obzirom na činjenicu da je i prošlog četvrtka Daily Mail pisao o tome da između njih postoje određene trzavice.

Podsjećamo, Hana, koja ima 21 godinu i koja se bavi modelingom, je prva Brooklynova djevojka koja se u javnosti pojavljivala s ostalim članovima porodice Beckham. Ono što je zanimljivo je da Hanu fanovi porodice Beckham upoređuju s mamom Victorijom i već su je proglasili njenom nasljednicom. 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti