Preminuo glumac Igor Pervić

Piše: Redakcija

FOTO: INSTAGRAM
https://www.instagram.com/p/BwmJ_mmBAr0/

Beogradski glumac Igor Perivć preminuo je rano jutros u 52. godini života nakon duge i teške bolesti. Vijest o smrti glumca na svom Facebooku potvrdila je njegova djevojka Jovana Petrović koja je na ovoj društvenoj mreži objavila njihovu zajedničku fotografiju.

-Moja ljubav- napisala je Jovana ispod fotografije.

Moja ljubav

Gepostet von Jovana Petrovic am Dienstag, 23. April 2019

Kako pišu srbijanski mediji, Pervić je preminuo u svom domu u 8:30, a vijest o smrti dragog kolege iznenadila je njegove brojne kolege koji još uvijek ne mogu vjerovati da su ostali bez velikog prijatelja i glumca.

Pervić je ostao upamćen brojnim ulogama na filmskom platnu, a ljubitelji kinematografije pamtiće ga kao jednog od glumaca mlade generacije koja je stasavala tokom 90-tih godina prošlog vijeka. Igor tokom bogate filmske karijere odigrao više od 20 filmova i isto toliko serija od kojih su najpoznatiji filmovi “Crni bombarder”, “lajanje na zvezde”, “Bure baruta”, “Kad ljubav zakasni”, kao i serije “Lisice”, “Gorki plodovi” i “Vratiće se rode”.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti