Nakon razvoda pjevačica će bivšem suprugu morati isplatiti više od 80 miliona funti

Piše: Redakcija

FOTO: INSTAGRAM
https://www.instagram.com/p/BSFpsJhFzUy/

Britanska pjevačica Adele koja je svojim fantastičnim glasom i jedinstvenim scenskim nastupima “kupila2 srca miliona obožavatelja žirom svijeta, nedavno je potvrdila informaciju da se razvodi od svog dugogodišnjeg partnera Simona Koneckog. Prema pisanju britanske štampe, Adele i Simon nakon vjenčanja nisu potpisali predbračni ugovor što će pjevačica svakako “osjetiti” na svom računu. Prema procjenama do kojih došli mediji na ostrvu, bogatstvo pjevačice procjenjuje se na više od 160 miliona fundi, što u konačnici znači da će Simonu pripasti oko polovine od ukupne sume koju posjeduje pjevačica.

Bivši supružnici upoznali su se tokom 2011. godine na insistiranje pjevača Eda Sheerana, a godinu dana kasnije pjevačica i bivši broker, dobili su sina Angela, a četiri godine kasnije konačno su ozvaničili svoju vezu na skromnom vjenčanju kojem su prisustvovali najuži članovi porodice.

Adele koja je odrasla kao jedino djete samohrane majke, većinu svog djetinjstva provela je živjeći u jako skromnim uslovima što ju je prema njenim riječima učinilo boljom i jačom osobom. Iako će nakon razvoda svom bivšem suprugu morati isplatiti nekoliko desetina miliona funti, pjevačica sigurno neće previše žaliti, jer i sama priznaje kako joj novac nikada nije bio primaran.

Ona je tokom protekle godine svrstana na listu najbogatijih državljanja Velike Britanije mlađih od 30 godina.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti