Nicolas Cage u novom problemu: Za tri dana provedena u braku, bivša supruga traži alimentaciju

Piše: Redakcija

FOTO: INSTAGRAM

Holivudski glumac Nicolas Cage čest je “gost” naslovnih strama američkih tabloida, a kako i ne bi bio, kada svojim čudnim i nepromišljenim izjavama i potezima, daje povoda medijima da od njegovog života prave mali reality. Tako je bilo i nedavno, kada je glumac potvrdio da se samo nakon tri dana koliko je proveo u braku sa profesionalnom šminkericom Erikom Koike. Cage, koji je brak sklopio u Las vegasu, tvrdio je da je bio potpuno pijan te da se ne sjeća apsolutno ničega, a kamoli koga je oženio. Glumac koji je i ranije zbog svojih problema s alkoholizmom često pravio nepromišljene poteze, sada je otišao korak dalje, a kada se pojavila informacija da je pored potpisa na “vječnu” vjernost, potpisao i predbračni ugovor, sve je dobilo novu dimenziju.

Njegova bivša supruga, Erika Koike, odlučila je zatražiti svoje zakonsko pravo i od Cage sada pred sudom zahtjeva da joj glumac nadoknadi štetu u vidu alimentacije, jer je tokom tri dana braka, bila prinuđena otkazati saradnju brojnim poslovnim partnerima koji sada ne žele nastaviti poslovnu saradnju.

Ona je od suda zatražila da poništi njegov zahtjev za razvod dok se njen “statu konačno ne reguliše”. Sa druge strane, Cage je potvrdio da je na kratko bio oženjen, ali da je sve to učinio pod jakim dejstvom alkohola, zbog čega se ne sjeća većine događaja iz Las Vegasa.

View this post on Instagram

💏 როგორც უცხოური მედია წერს, 55 წლის ნიკოლას ქეიჯი მეოთხედ დაქორწინებას აპირებს. ამჯერად, მისი რჩეული 23 წლის ჰოლივუდის ვიზაჟისტი, ერიკა კოიკეა❤ წყვილი ერთმანეთს დაახლოებით ერთი წელია ხვდება. რამდენიმე დღის წინ კი ნიკოლას ქეიჯმა საქორწილო ლიცენზიის მისაღებად განცხადება შეავსო. #nicolascage #erikakoike #couple #love #marriage

A post shared by City Magazine Official (@citymagazineofficial) on

Pročitajte još