Suma od koje će vam se zavrtjeti u glavi: Evo koliko je Ronaldo izdvojio za privatni avion

Piše: Redakcija

 

Poznati fudbaler Cristiano Ronaldo s djevojkom Georginom boravi u Dubrovniku, a par, po svemu sudeći, uživa u luksuzu. Njih dvoje su, kako prenose hrvatski mediji, odsjeli u vili “Šeherezada” u kojoj prenoćište košta sedam hiljada eura, a slavni fudbaler nije štedio ni kada je prevoz u pitanju. Naime, oni su došli privatnim avionom “Gulfstream G200” čija je cijena oko 32 miliona eura. No, avion nije u Ronaldovom vlasništvu, već ga iznajmljuje, a za to je morao izdvojiti prilično novca, tačnije šest hiljada eura po satu. 

U avion može stati 18 ljudi, ali je Ronaldo ovaj put odlučio da dođe samo s Georginom, tačnije bez djece. Njih dvoje su po dolasku u Dubrovnik večerali u lokalnom restoranu, a fudbaler nije bio raspoložen da se druži s fanovima koji su se povodom njegovog dolaska okupili ispred restorana. 

View this post on Instagram

@hismileteeth always with me 💖👄👌

A post shared by Georgina Rodríguez (@georginagio) on

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti