Šuška se da je razvod na pomolu: Oglasila se Jelena Karleuša

Piše: Redakcija

FOTO: INSTAGRAM
https://www.instagram.com/p/BwW7vv6hJhb/

Odnosi između Jelene Karleuše i Duška Tošića posljednjih mjeseci veoma su komleksni, a sve je kulmniralo nakon skandala koji je izazvao fudbaler Ognjen Vranješ koji je tvrdio da posjeduje snimke koji govore o Jeleninom nevjerstvu. Ipak, do sada ni Jelena, ali ni Duško nisu željeli detaljnije govoriti o svom odnosu, a tvrdnje da se razvode, ponovo su pokrenuli akteri ovog događaja. Naime, mnogi sm primjetili da su Duško i Jelena prestali jedno drugu pratiti na Instagramu, što su mnogi protumačili zahladnjenjem njihovih odnosa. Kako nezvanično saznaju srbijanski mediji, Duško Tošić je nedavno pokrenuo zahtjev za razvod braka, a njegova odluka da to učini tek sada, smatra se očekivanom, jer je želio ispoštovati Jelenu kojoj je nedavno umrla majka.

Iako se u javnosti nakon majčine smrti oglašavala veoma rijetko, Jelena je posljednjom objavom na svom Instagram storyju, iznenadila mnoge, i time dala povoda mnogima, koji smatraju da je njihovoj ljubavi definitivno došao kraj.

-Na ljudsko zlo, mržnju i zavist, odavno odgovaram tišinom- napisala je pjevačica na Instagramu.

Jelena se nakon majčine smrti povukla iz javnosti, ali je ipak, nekoliko sedmica kasnije, odlučila vratiti se svojim poslovnim obavezama. Sa druge strane, Tošić se nalazi u Kini gdje trenutno nastupa za fudbalski klub “Guangzhou R&F”.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti