Adele svoju tugu pretvorila u inspiraciju za novi album

Piše: Redakcija

 

Foto: Instagram
https://www.instagram.com/p/BMz1uToDQ9G/

Pjevačica Adele nedavno je otkrila da se rastaje sa Simonom Koncekijem, a mediji su se već potrudili da saznaju šta planira u budućnosti.Pjevačica se navodno nada da će pronaći Amerikanca s kojim će imati romantiku kojoj je uvijek priželjkivala, a u međuvremenu planira da tugu koju trenutno odjeća pretvori u inspiraciju za novi album koji bi mogao izaći do kraja ove godine.

View this post on Instagram

#COYS ❤️

A post shared by Adele (@adele) on

Podsjećamo da je brak između Adele i Simona trajao je manje od tri godine, a par je u vezi još od 2011. godine. Pjevačica namjerava da živi u londonu kako bi bila što bliže svojoj majci Penny Adkins, ali i da bi njen sin Angelo dobio britansko obrazovanje.

View this post on Instagram

June Carter Cash ❤️

A post shared by Adele (@adele) on

Mediji nagađaju i da se par rastaje u dobrim odnosima, a to dokazuje jer su najavili kako imaju namjeru da se zajedno brino za njihovog šestogodišnjeg sina. Kako se saznaje Adele je Koncekiju prepisala kuću u Los Angelesu vrijednu više od pola miliona dolara.

View this post on Instagram

Houston, TX / Toyota Center / Nov 10

A post shared by Adele (@adele) on

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti