Spektakularna svadba: Srbijanska predstavnica na Eurosungu vjenčanicu platila 5 hiljada eura

Piše: Redakcija

FOTO: INSTAGRAM
https://www.instagram.com/p/BpUFpNljop-/

Srbijanska pjevačica Nevena Božović koja će ove godine svoju zemlju predstavljati na Eurosungu u Tel Avivu, proteklog vikenda udala se za crnogorskog pilota Nikolu Ivanovića, a spektakularna svadba održana je u jednom luksuznom hotelu u Budvi. Kako prenose srbijanski mediji, vjenčanje je mladence koštalo više od 70 hiljada eura, a samo na vjenčanicu, Nevena je iskeširala čak pet hiljada dolara, dok je za dizajnersko odijelo Nikola platio par hiljada manje. Kako prenose mediji u Crnoj Gori koji su ovu svadbu proglasili svadbom godine u Crnoj Gori, par je prevashodno planirao ugostiti više od 400 gostiju, ali su bili prinuđeni tu cifru smanjiti na 300 budući da sala za goste nije mogla primiti željeni broj zvanica.

Nikola se pobrinuo da njegova izabranica, kao i svi gosti uživaju u sjajnom provodu, pa je za svoju suprugu pripremio veliko iznenađenje angažujući jednog talijanskog pjevača koji je inače, Nevenin omiljeni muzičar. Prvi svadbeni ples, Nevena i Nikola zaplesali su uz taktove pjesme koju je otpjevao Petar Grašo čij honorar je koštao oko 15 hiljada eura.

Pored hrvatskog pjevača, goste su zabavljale i “Frajle”, i Jelena Tomašević, a u jednom trenutku, na veliku radost gostiju zapjevala je i Nevena, koja je bila vidno raspoložena posebno zbog činjenice da je sve izgledalo onako kako je ona osmislila.

Iako još nije poznato gdje će provesti svoj medeni mjesec, Nevena će već naredne sedmice početi pripreme za nastup na Eurosongu koji počinje 14. maja.

Pročitajte još