Luksuza nije nedostajalo: Suri Cruise proslavila 13. rođendan

Piše: Redakcija

Foto: Instagram

Kćerka slavnih roditelja Toma Cruisea i Katie Holmes, Suri Cruise, u društvu svojih najbližih prijateljica i majke, proslavila je 13. rođendan. Njena majka, organizirala joj je privatnu zabavu na kojoj luksuza definitivno nije nedostajalo. Upravo takav život, ova djevojčica živi – luksuzno i poput princeze.

View this post on Instagram

#suricruise

A post shared by 👸💐 S u r i C r u i s e 💐👸 (@suricruise_fans) on

Suri je visoka  gotovo poput svoje mame popularne, a s njom dijeli i mnoge druge fizičke karakterstike. Obično nosi dizajnersku odjeću, a preferira haljine. Za proslavu rođendana odabrala je rozu haljinu i patike iste boje brenda “Golden Goose”, dok je cijelu kombinaciju podigla sakoom u pastelnoj plavo boji te s plavom torbicom dizajnerice Susan Alexandra.

https://www.instagram.com/p/Bvf4AqunvRs/

Naime, ona je tek prvih nekoliko godina života provela u bliskom odnosu s ocem, glumcem i požrtvovnim scijentologom Tomom Cruiseom, koji je dopustio da mu njegova vjera oduzme porodicu. Nakon prekida s Katie Holmes, udaljio se i od Suri, jer mu scijentologija ne dopušta da viđa vlasito dijete. Suri odrasta godinama bez očinske figure, a navodno se s ocem već šest godina uopće nije niti čula niti vidjela.

View this post on Instagram

#tbt 💕💕💕💕💕

A post shared by Katie Holmes (@katieholmes212) on

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti