Tarik i Lejla Filipović uživaju u čarima Rima: Novčić bačen, želje uvijek iste

Piše: Redakcija

Glumac Tarik Filipović i njegova supruga, bivša misica Lejla zaputili su se na romantični izlet u Rim – omiljenu turističku destinaciju u proljeće. Poznati par vrijeme provodi u opuštenim šetnjama grada te uživajući u razgledavanju stoljetnih rušvina i italijanskoj kuhinji.

Foto: Instagram

Lejla je na svom Instagram profilu podijelila i nekoliko fotografija. Otkrila je i da je ubacila novčić u poznatu Fontanu di Trevi, te napisala da su želje uvijek iste. 

Podsjećamo, ljubavna priča Tarika i Lejle počela je 2006., nedugo nakon što se Lejla rastala od Dade Majolija. Lejla je u braku s Dadom dobila i sina Dinu.

– Lejla je meni oduvijek bila simpatična. U 15 godina sreli smo se dvaput, i to slučajno. Osam godina radio sam na Dubrovačkim ljetnim igrama, a nikad se nismo sreli ni upoznali. Jednom smo se sreli u zagrebačkom kafiću i pozdravili. Vrlo brzo sam postao siguran da ćemo se oženiti – otkrio je jednom prilikom Tarik.

Prvi put zajedno su viđeni na koncertu Halida Bešlića u maju 2006., a viđeni su zajedno i pet mjeseci kasnije na Noći gutača reklama. No, Lejla je tada kazala kako su njih dvoje samo prijatelji. Da definitivno nisu samo prijatelji mogli smo zaključiti na dodjeli Večernjakove ruže 2007., kada je Tarikovu nagradu za TV osobu godine preuzela upravo Lejla.

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti