Ariana Grande: Svaki put kad imam nastup prolazim pakao

Piše: Redakcija

Ariana Grande je oduvijek iskrena sa svojim fanovima, a to je dokazala i novim komentarom na Twitteru u kojem je otvoreno progovorila o svojim nastupima i teškom psihičkom stanju. 

https://www.instagram.com/p/BwaHKC3lYPR/?utm_source=ig_embed

Naime, jedan je fan objavio post u kojem je napisao kako se vidi da je muzika njena terapija te kako je lijepo vidjeti da pomoću nje liječi svoje rane. I dok su svi pomislili da će se pjevačica složiti s ovim tweetom, ona je rekla sasvim nešto suprotno. 

– Pokušavam da bude tako. Izvođenje tih pjesama je kao da sve ponovno proživljavam i zaista je pravi pakao – napisala je u komentaru koji je kasnije izbrisala. 

View this post on Instagram

always 🖤

A post shared by Ariana Grande (@arianagrande) on

Mnogi su fanovi u komentarima pisali poruke podrške u kojima su govorili kako se oni ne bi uvrijedili kada bi otkazala ostatak svoje “Sweeneter” turneje, na šta je ona odgovorila kako to neće učiniti. 

Također, jedan ju je fan upitao je li turneja bila dobra za njeno zdravlje, a ona je kratko i jasno odgovorila:

– Ne bih rekla. Iskreno, bilo mi je teško. Toliko mi se toga vrti u mislima, no trudim se. Osjećam se prazno, a htjela bih imati bolju energiju i više toga podijeliti s vama, a trenutno nemam ništa – napisala je. 

View this post on Instagram

🦇

A post shared by Ariana Grande (@arianagrande) on

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti