Reper pronosao jaknu sa likom Halle Berry: Da li je na pomolu nova ljubav?

Piše: Redakcija

FOTO: INSTAGRAM
https://www.instagram.com/p/BwO7XjYl1S8/?utm_source=ig_embed

Već odavno je poznato da su javne ličnosti glavni “krivci” što se pojedine odjevne kombinacije u kojima se pojavljuju na različitim događajima, ubrzo pretvaraju u prave modne trendove. Jedan od onih koji često izazivaju veliku pažnju medija je i američki reper Drake, koji i pored ustaljenog modnog stila po kojem je prepoznatljiv već godinama unazad, ponekad zna da iznenadi nekom provokativnom odjevnom kombinacijom. Veliki ljubitelj modnih brendova poput “Brioni” i “Tom Ford” pojavio se proteklog vikenda na jednoj zabavi u Londonu odjeven u kožnu crnu jaknu sa plavim detaljima na rukavima. Ipak, ono što su mnogi mogli da primjete, bila je poleđina njegove jakne na kojoj se nalazio lik glumice Halle Berry.

https://www.instagram.com/p/BwTRrTZHDki/?utm_source=ig_embed

Naime, iako je u pitanju jedan od modela brenda “Mowalola” britansko-nigerijske dizajnerke Mowalola Ogunlesi, mnogi su bili iznenađeni “izborom lik” koji se našao na poleđini njegove jakne. Drake je oduvijek bio poznat kao neko ko voli ekperimentisati sa garderobom različiti dizajnera, a po prvi put, muzičar se pojavio u garderobi jedne dizajnerice.

Da li se radi o “ispipavanju” javnog mnjena, simpatijama ili pak, slučajnosti, u svakom slučaju, ovaj modni izlet poznatog repera naišao je veliko oduševljenje njegovih fanova kojima se jako dopao, kako izbor dizajnerice, tako i “modela” koji se našao na njegovoj garderobi.

View this post on Instagram

Chromin Gold for the 6

A post shared by champagnepapi (@champagnepapi) on

View this post on Instagram

Forum Night Three we on the way

A post shared by champagnepapi (@champagnepapi) on

Pročitajte još