Scijentolgija ga je udaljila od porodice: Tom Cruise nakon šest godina došao na rođendansku zabavu kćerke

Piše: Redakcija

FOTO: INShttps://www.instagram.com/p/BiC6IVODUeD/TAGRAM

Holivudski glumac Tom Cruise iznenadio je kćerku Suri kada se tokom jučerašnjeg dana pojavio na njenoj rođendanskoj zabavi. Cruis, koji posljednjih šest godina nije prisustvovao proslavi rođendana kćerke koju ju dobio u braku sa glumicom Katie Holmes, pojavio se na vratima doma svoje bivše supruge noseći u rukama mnogobrojne poklone za svoju kćerku. Iako to nije očekivala, Suri se obradovala kada je na vratima ugledala svog oca.

https://www.instagram.com/p/Bvff5wAn6ht/

Suri je nakon razvoda njenih roditelja odlukom suda dodijeljeno majčinsko starateljstvo, dok je glumcu omogućeno da svoju kćerku viđa deset dana tokom svakog mjeseca. Iako je Cruise imao mogućnost da svoju kćerku viđa češće, kao i da ona boravi u njegovom domu, on se na kraju morao odreći ove mogućnosti budući da kao član Scijentološke crkve ne bi smio imati kontakta sa pripadnicima drugih religijskih zajednica, pa čak i ako se radi o članovima njegove porodice.

https://www.instagram.com/p/Bvf4AqunvRs/

Slična situacija dogodila se i prije nekoliko godina kada se Cruise razveo od svoje tadašnje supruge Nicole Kidman kojoj su odlukom suda na starateljstvo dodijeljena njihova djeca Connor i Bella.

https://www.instagram.com/p/Bu-jVoFledA/

Iako su mediji u nekoliko navrata pokušavali saznati detalje zbog koji se Cruise odlučio udaljiti od svoje porodice, dobroobavješteni izvor blizak glumcu, tvrdi, kako su predstavnici Scijentološke crkve u nekoliko navrata upozorili kruza da ne može “sjediti na dvije stolice”, i da je njegova uloga unutar ovog kulta isuviše velika i značajna da bi imao pravo na bilo kakve kalkulacije.

https://www.instagram.com/p/Bul_ucgHkfQ/

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti