Kim Kardashian dobila prvu ponudu za posao u advokatskoj firmi

Piše: Redakcija

Foto: Instagram

Robert Shapiro, ugledni advokat koji je radio s ocem Kim Kardashian, Robertom, ponudio joj je posao u svojoj firmi ukoliko prođe pravosudni ispit, piše “TMZ”. Shapiro tvrdi da reality zvijezda ima sve vještine dobrog advokata te da bi je volio vidjeti u svom timu.

– Kada prođe pravosudni ispit, uvijek će imati posao u mojoj advokatskog firmi. Mislim da će biti odlična advokatica. Pogledajte što je ispregovarala s predsjednikom SAD-a. Izvela je ženu iz zatvora – kazao je Shapiro.

Dotaknuo se situacije kada se Kim prošle godine susrela s Trumpom i zatražila od njega da na slobodu pusti Alice Marie Johnson, 63-godišnjakinju koja je služila doživotnu kaznu.

View this post on Instagram

Naomi Forever 💛💫

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Shapiro joj je poželio sreću i kazao da mu je Kim još prije godinu dana otkrila svoje planove. Kim je prije nekoliko dana objavila da je “rasturila na ispitu”, a trenutno stažira u jednoj advokatskoj kancelariji u San Franciscu u nadi da će 2022. polagati pravosudni ispit.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti