Victoriju Beckham proglasili lošom majkom

Piše: Redakcija

Foto: Instagram
https://www.instagram.com/p/BsGFR6IgMOL/?utm_source=ig_embed

Suprugu fudbalske zvijezde Davida Beckhama, modnu dizajnericu Victoriju, fanovi su proglasili kako je loša majka a sve zbog fotografije koju je objavila na Instagramu. Naime, Victoria je odlučila pokazati fotografiju kćerkice Harper koja pozira s malenim  zecom uoči Uskrsa, ali reakcije na ovu fotografiju nije mogla predvidjeti.

Ispod neodoljive fotografije na kojoj je malena Harper i zečić uslijedile su optužbe na račun Victorije a mnogi fanovi su je proglasili lošom majkom. U komentarima su je ispitivali gdje će zečić završiti nakon Uskrsa, te da je fotografija loš primjer drugima.Također bilo je i onih konji su je pohvalili jer se jasno vidi blizak odnos djevojčice i melene životinje te da žele i u budućnosti vidjeti fotografije slatkog dua.

View this post on Instagram

Sweet dreams ✨ kisses x

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on

View this post on Instagram

Girl power xxx ✨✨✨✨

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti