Supruga Željka Joksimovića u suzama napustila studio

Piše: Redakcija

Jovana Joksimović, poznata srbijanska voditeljica i supruga Željka Joksimovića, jutros je, kako pišu srbijanski mediji, u suzama napustila studio nakon snimanja jutarnjeg programa, a zbog prilično neobičnog razloga. Naime, pas Prva, kolektivni kućni ljubimac televizije “Prva”,  koji se redovno pojavljivao u emisiji koju Jovana vodi s kolegom Srđanom Predojevićem, ide na drugo mjesto. 

– Od sutra Prva neće biti s nama u studiju. Danas zvanično kreće u školu, u Internat u Novom Sadu. Za šest mjeseci postaće asistent nekom djetetu ili odrasloj osobi kojoj je potrebna pomoć – napisala je Jovana na svom Instagram profilu, a ispod snimka na kojem je pas. 

Naime, Jovana je navodno u momentu kada su ona i kolega objašnjavali da pas ide počela da plače, te je zatražila da puste reklame i napustila studio. Pogledajte kako je to izgledalo. 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti