Radikalan potez s porukom: Glumac nakon sedam godina potpuno promijenio izgled

Piše: Redakcija

 

Jason Momoa, kojeg  je publika zavoljela kroz ulogu Khala Drogoa u seriji “Game of Thrones”, iznenadio je fanove promjenom svog izgleda. On je na svom Instagram profilu podijelio video na kojem brije bradu, po kojoj je prepoznatljiv, a zbog krajnje neobičnog razloga. Naime, Jason je ovim potezom htio da ukaže na problem zagađenosti Planete, te da poruči da trebamo promijeniti trenutno stanje. 

– Vrijeme je da napravimo promjenu. Promjenu koja će nam donijeti nešto dobro… za našu i vašu djecu, za Planetu. Hajde da napravimo pozitivnu promjenu, a zbog zdravlja naše Planete. Hajde da očistimo okeane i  zemlju. Pridružite mi se na ovom putovanju – napisao je, između ostalog, on ukazujući na značaj reciklaže. 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti