Sümeyra Koç: Upoznajte ženu koja će svojom ljepotom zasjeniti i Hurem

Piše: Redakcija

 

Jeste li znali da među popularnim turskim glumicama postoji i jedna porijeklom s Balkana? Riječ je o Sümeyri Koç čiji su se roditelji iz Jugoslavije preselili  u Tursku, a ona je rođena u Istanbulu gdje je i diplomirala na “Bilgi” univerzitetu.  Sümeyra je u svojoj dosadašnjoj karijeri ostvarila brojne uloge, a najznačajnija i nama najpoznatija je svakako ona u sapunici “Kurt Seyit ve Şura”. 

View this post on Instagram

Bugün saat 20.00'da Star'da 🙏

A post shared by Sümeyra Koç (@sumeyrakoc) on

Ono što, uz njen talent, ne može proći neprimjećeno je i nesvakidašnja ljepota kojom odiše. Naime, ona se smatra jednom od najljepših turskih glumica, a nakon samo jednog pogleda na njen Instagram profil se može primjetiti i to da je prava fashionistica. Sümeyra se udala 2017. godine za svog dugogodišnjeg partnera, a na svom vjenčanju je nosila jednostavnu bijelu haljinu. 

View this post on Instagram

En MutLu Gün ❤️

A post shared by Sümeyra Koç (@sumeyrakoc) on

https://www.instagram.com/p/BRySWTUguVE/

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti