Glumica u strahu od paparazza pobjegla u policiju: Jurili su me poput kidnapera

Piše: Redakcija

Holivudskoj glumici Scarlett Johansson porodični izlazak na večeru skoro se pretvorio u pravi pakao. Nakon što je odlučila ugodno veče provesti u društvu porodice, glumica nije ni slutila šta joj se sprema. Ubrzo nakon što je napustila jedan restoran i ušla u automobil, za njom je krenula prava potjera nekoliko paparazza koji su očigledno bili dobro pripremljeni za ovaj “napad”. Iako je njeno obezbjeđenje ljubazno zamolilo paparazze da se odmaknu od automobila i dozvole Scarlett da prođe, oni su se oglušili na njihovu molbu nakon čega je uslijedila prava jurnjava gradskim ulicama.

Glumica je ispričala kako je bila uplašena vidjevši nekoliko automobila koji su imali zatamljena stakla kako agresivnom vožnjom nasrću na njen automobil, a sve kako bi snimili glumicu i njenu kćerku sa kojom je bila na večeri.

https://www.instagram.com/p/BwBcF6sBFQu/

-Vozilo u kojem sam bila sa obezbjeđenjem pratili su motori i pet automobila sa zatamnjenim staklima. Vozili su nasilnički, tjerajući mog vozača da vozi nebezbjedno. Ablendovali su nam, palili duga svjetla i žmigavce, približavali nam se na nebezbjednu razdaljinu, ugrožavali druge vozače i u opasnost dovodili čak i pješake, i to samo da bi saznali gdje sam odsjela i fotografisali moju kćerku- izjavila je glumica policijskim službenicima, nakon što je na nagovor članova obezbjeđenja pomoć potražila u policijskoj stanici.

https://www.instagram.com/p/BvdVSGghmYm/

Glumica je nakon prijave ugrožavanja njene i bezbjednosti kćerke, u policijskoj stanici provela nekoliko časova, nakon čega je pod jakim mjerama obezbjeđenja napustila policijsku stanicu. Ona je istakla kako se sve pretvorilo u pravi pakao, a najviše se uplašila za sigurnost svoje porodice dodavši da su paparazzi postali prava opasnost koja prijeti da ugrozi cjelokupnu bezbjednost, ne samo njene porodice, već i ostalih učesnika u saobraćaju.

https://www.instagram.com/p/BtSkRkSh07Y/

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti