U vrijeme najvećeg uspjeha junakinja Game of Thrones je prolazila kroz pakao: Razmišljala sam o samoubistvu

Piše: Redakcija

FOTO: INSTAGRAM
https://www.instagram.com/p/Bvz5_6cB2zV/

Holivudska glumica Sophie Turner koja se proslavila ulogom Sanse Stark u hit seriji “Game of Thrones” priznala je da je u vrijeme kada je serija u kojoj je glumila jedan od glanih likova doživljavala najveći uspjeh, prolazila kroz jako težak period. Glumica je priznala da, iako je oko nje sve bilo “ružičasto”, ona nije uspijevala da izdrži brojne pritiske, a depresija od koje je patila, uništavalaju je korak po korak.

-Imala sam depresiju posljednjih šest godina. Najveći izazov bio mi je da ustanem iz kreveta i izađem iz kuće. Samo bih plakala, plakala i plakala, a onda bih pokušavala da se obučem i govorila sebi: “Ne, ja ovo ne mogu”- izjavila je glumica koja je u jednom trenutku razmišljala o samoubistvu.

View this post on Instagram

The Final Season #ForTheThrone

A post shared by Sophie Turner (@sophiet) on

Iako je imala veliku podršku svog partnera, Sophie je priznala da su joj brojne kritike nanijele velikuštetu i gubitak samopouzdanja. Glumica je dodala da su komentari poput toga da je jako debela i da loše glumi, izazivali najprije bijes, a potom i očaj koji ju je u jednom trenutku doveo na rub života.

Pročitajte još