Popularna glumica pokazala sasvim drugu stranu: Nemam problem s alkoholom samo s mamurlukom

Piše: Redakcija

Foto: Instagram
https://www.instagram.com/p/Burm52zns5G/

Anne Hathaway u januaru je priznala kako se odrekla alkohola, a sada je otkrila i koji je razlog tome. U svom intervjuu koji je dala za magazin Modern Luxury’s Boston Common otkrila je i nove detalje zbog kojih je rekla zbogom alkoholu.

– Nisam se ostavila pića jer sam bila alkoholičar, već zato što način na koji ih ispijam dovode me do toga da imam neopisivi mamurluk i to je najveći problem – priznala je Anne, te dodala da je njeno posljednje pijanstvo bilo takvo da je čak pet dana imala mamurluk.

Također je priznala da je to nedopustivo kad imaš dijete o kojem trebaš brinuti.

– Kada ću ponovno biti u fazi u životu da imam dovoljno vremena da se borim s mamurlukom, počet ću ponovno piti, no to se neće dogoditi prije negoli moj sin iseli iz kuće. Inače, ne smatram da je alkohol nešto toliko loše – dodala je.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti