Alex Rodriguez je s asistentom vježbao kako će zaprositi J.Lo

Piše: Redakcija

Foto: Instagram
https://www.instagram.com/p/Bu6i-pfAE43/

Alex Rodriguez ne može sakriti koliko je ponosan i sretan zbog zaruka s Jennifer Lopez i na njegovo precizno planiranje. 43-godinji penzionisani bejzbol igrač prvi put o zarukama pričao je u utorak navečer u The Tonight Showu i sa voditeljem Jimmyjem Fallonom razgovarao je o svom romantičnom činu na Bahamima, uključujući pojedinosti koje su do sada ostale nepoznate. Priznao je kako je vježbao sa svojim asistentom kako bi je tačno na vrijeme zaprosio, a htio je i savršen zalazak sunca kao pozadinu, što je i dobio.

View this post on Instagram

3.9.19✨♥️

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

Tropska postavka bila je praćena nevjerovatnim fotografijama sa zaruka, a zalazak sunca još više je upotpunio ljepotu prstena na ruci kojeg je nosila Jennifer. Njih dvoje su sada usredotočeni na porodicu i pomno planiranje vjenčanja.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti