Melania Trump: Ne želim da moj sin prožvljava ono zbog čega sam bila nesretna

Piše: Redakcija

WASHINGTON, DC – MARCH 07: First lady Melania Trump delivers remarks during the International Women of Courage Awards in the Dean Acheson Auditorium at the Department of State’s Harry S. Truman building March 07, 2019 in Washington, DC. Ten women from all over the world were recognized for their work in human rights, education, journalism, law enforcement and other endeavors that furthered women’s rights and representation. Chip Somodevilla/Getty Images/AFP

Porodica Trump trenutno je jedna od najpopularnijih u svijetu, što zbog uloge Donalda Trumpa, aktuelnog predsjednika SAD, što zbog njegove atraktivne supruge Melanie, koja svojim šarmom i prefinjenim modnim ukusom, izaziva veliku pažnju medija širom planete. Ipak, da nisu svi Trumpovi prisutni u medijima kao slavni par, pokazuje i njihov sin Baron, koji se jako rijetko može vidjeti u društvu svojih roditelja, a kao glavni razlog te odluke, leži isključivo u Melanijinom zahtjevu.

https://www.instagram.com/baron.trump/

Iako je Barron već nekoliko puta snimljen u društvu roditelja, to se isključivo dogodilo tokom zvaničnih ceremonija i prijema u Bijeloj kući, no mimo ovih izuzetaka, najmlađi član porodice Trump rijetko se može snimiti u javnosti.

U medijima su se ubrzo pojavila brojne spekulacije oko tokga, šta je zapravo glavni razlog njegovog pasivnog prisustva u javnosti, da bi na kraju, Melania bila ta koja je demantirala sve tvrdenje i dala odgovor koji je mnoge iznenadio.

Prva dama SAD je priznala kako je njeno djetinjstvo bilo obilježeno siromaštvo, ali je nakon uspješne karijere modela i trenutka kada je postala supruga Donalda Trumpa, njena popularnost naglo porasla, što joj je često stvaralo veliki pritisak sa kojim se nije mogla lako izboriti.

-Djeca treba da budu pošteđena svega. Ja ga štitim. Želim da ima normalno djetinjstvo koliko god je to moguće- izjavila je Melanija u jednom intervjuu.

Ona je priznala da je jako subjektivna i zaštitnički nastrojena ka Barronu, priznavši kako je najveću podršku dobila upravo od svog supruga Donalda, koji se složio s njenom konstatacijom da je za Barrona najbolje da se “drži” svojih obaveza u školi, i odrasta koliko je to moguće, u uslovima koji na njega neće vršiti veliki pritisak.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti